Inscripció a Barcelona En Comú

Per formar part de Barcelona en Comú has de seguir els següents passos:
  1. 1Ico.verif.step1Inscripció per Internet: Omple aquest formulari. Revisa el teu correu i confirma amb l’enllaç que t’enviem.
  2. 2Ico.verif.step2Verificació presencial: Hauràs de portar documentació que acrediti la teva identitat i residència a Barcelona al carrer Marina 131, de dilluns a divendres de 10 a 20h.
  3. 3Ico.verif.step3Participació i votacions: T’avisarem per correu quan puguis participar en alguns dels següents processos: Aprovar els programes electorals, després d'un procés d'elaboració participativa; Participar en els processos de confecció i elecció de les llistes electorals per optar a càrrecs públics per a les institucions de representació; Participar en les consultes sobre pactes electorals amb altres forces polítiques; Sol·licitar l'inici de processos revocatoris dels càrrecs electes públics; Aprovar els canvis i modificacions dels estatuts de l'organització; Participar en consultes amb caràcter vinculant respecte a qualsevol assumpte d'especial rellevància per la ciutadania.

Mínimo 6 caracteres

Inscribirse en Barcelona en Comú te da derecho a participar en todas las consultas y procesos participativos que se lancen en esta aplicación. No supone ninguna obligación económica, aunque puedes colaborar en este sentido si lo deseas. Aceptando, recibirás nuestros newsletters informativos. También puedes participar más, aquí puedes ver cómo hacerlo. https://barcelonaencomu.cat/es/participa

BARCELONA EN COMÚ con personalidad jurídica propia, de acuerdo con la Ley Orgánica 6/2002, de 27 de junio, de Partidos Políticos, e inscrita en el Registro de Partidos Políticos con fecha 5 de febrero de 2015, Folio 488, Tomo VIII, CIF G66476136. Domicilio social: C. Marina 131, bis (CP 08013 BARCELONA). Telèfon: 935.321.796.

captcha
Introduce el texto que se ve en la imagen Regenerar